Discuții în jurul unei felii de pizza [Pizza Roulette]

Când Oliviera și Blogal Initiative au lansat provocarea de a propune o gașcă de bloggeri care să joace Pizza Roulette, gândul mi-a zburat direct la colegii din blogosferă cu care am în comun pasiunea pentru cărți. Înainte de toate provocarea sună cam așa:

Ce e Pizza Roulette? E o campanie lansată recent de oliviera.ro care sună cam așa: tu strângi o gașcă de prieteni la tine, apoi comanzi pizza de pe pagina specială a campaniei. Pizzele care vor ajunge la tine vor avea ceva special: una dintre felii va fi foarte, foarte iute. Tot ce trebuie să faci este să-ți provoci prietenii să se strângă în jurul unei pizza, să învârți de acea pizza, apoi să vezi reacția celui care nimerește felia iute. Mai mult, dacă faci fotografii sau clipuri video și le urci pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera, ai ocazia de a câștiga premii iuți și interesante. Dacă vrei să vezi cum se joacă Pizza Roulette uită-te la clipul de mai jos:

Cei aleși, cei care vor fi în pericolul feliei picante sunt:

Daniel Afloaiei

Simona de pe Secretele cărților

Simona de pe Pălărisme

Răzvan van Firescu

Ema de la Lecturile Emei

I-am ales pe ei pentru că toată întâlnirea ar constitui în discuții despre cărți (recomandări și ce să evităm) care s-ar transforma în discuții despre toate problemele lumii. Felia picantă va fi cea care ne va scoate din universul cărților, mai mult ca sigur o să fim prinși în tot felul de conversații despre lansări și preferințe. Mulți alți colegi de blogosferă, dar și de Booktube ar putea să se adune în jurul cutiei cu pizza, aici am menționat doar câțiva oameni pe care îi știu sau pe care mi-aș dori să îi întâlnesc la o discuție relaxată. Aș chema bloggeri care pun suflet în articolele lor, care vor să aibe un impact, care vor să facă schimbări și care fac parte dintr-un domeniu nu chiar atât de popular (la conferințele de social media nici nu apare această categorie, momentan ne aflăm în zona: Altele…). S-ar lăsa cu râsete și ore mici, vă zic.

 

Dacă vă place conceptul, puteți comanda o pizza cu o felie surpriză și puteți găsi mai multe informații aici. Dacă încercați, reveniți pe blog și povestiți cum a fost. Sunt curioasă, mărturisesc, mai ales că eu sunt o fană a mâncărurilor picante.