Visăm la…mobilier de baie

Intenționez ca atunci când voi termina masterul și voi considera că totul e stabil (pe cât e posibil), să mă decid ce oraș va fi gazda unui apartament personalizat, ce va strânge amintirile din călătoriile viitoare. Momentan, Bucureștiul e o casă bună, dar nu știu dacă va fi cea definitivă.

Dacă tot vorbim de viitor, pot menționa că am un plan. Îmi imaginez ce stil va fi în acest apartament și îmi doresc să ne reprezinte în totalitate, vreau să fie un loc de relaxare, liniștitor și plin de lucruri frumoase. Astăzi voi discuta despre posibile opțiuni pentru mobilier baie, un punct destul de important pentru mine deoarece întotdeauna mi-am dorit o baie spațioasă, modernă și plină de loțiuni, geluri de duș care să răspândească arome peste tot. Un fel de mini-spa, dar cred că deja visez la prea multe.

Primul pas: o oglindă mare cu iluminare. Mi se pare că arată modern fără a fi încărcat,  îndeplinește și partea practică, ce îți mai poți dori?

În ceea ce privește mobilierul, am fost întotdeauna atrasă de cel suspendat, arată mult mai interesant așa. Cu cât mai spațios e dulăpiorul, cu atât mai bine, mai ales că am menționat că dețin (destul de multe, prea multe) produse pentru baie. O opțiune ar fi să merg pe contrast între o culoare închisă ( maro, negru) și alb. O altă opțiune urmează acum, un pic în afara zonei mele de confort:

N-aș zice că sunt o persoană ce ar merge pe culori puternice în casa ei, însă mobilierul acesta roșu mi-a atras atenția cu siguranță. Îmi place oglinda, îmi plac numeroasele spații de depozitare și cred că în definitiv ar fi o plăcere să vezi aceste lucrușoare în baia ta. Evident, sunt potrivite pentru o baie pe măsură, ceea ce sper să fie cazul în viitor.

Voi ce planuri aveți pentru casa viitoare (sau actuală)? Ce vă mai doriți?