Comic Con here!

East European Comic Con se întâmplă chiar în perioada 8-10 mai la Romexpo. Dar voi chiar mai credeţi în coincidenţe?

Dacă winter is coming şi White walkers vă trimit cu gândul la Game of thrones, dacă ştiţi că un bătrânel simpatic ( de altfel, un om de ştiinţă genial cu o văcuţă în laboratorul său) poate călători în mai multe dimensiuni, dacă ştiţi ce fel de chestiuni supernaturale puteţi vâna sau dacă sunteţi pregătiţi de răzbunare alături de Spartacus, Comic Con este pentru voi.

Dacă aoe, pentakill, queue nu sunt doar cuvinte fără sens pentru voi ( sau nici măcar cuvinte), Comic Con este pentru voi.

Să tragem o concluzie, dacă vă uitaţi la seriale şi la filme atunci când ar trebui să lucraţi la un proiect, dacă vă jucaţi lol, wow, dota sau boardgames şi tăiaţi din orele de somn sau dacă aveţi o colecţie impresionantă de benzi desenate, nu înţeleg de ce aţi rata acest eveniment mişto, creat special pentru voi.

Să vă anunţ cine vine, mie mi-a sărit inima când am văzut lista de invitaţi. Să îi primim deci cu braţele deschise pe :

Untitldhbfdsjed

 

Pauză. Inspirăm adânc. Cum am putea să nu sărim să îl vedem pe chipeşul de Crixus ( p.s. actorul a încărcat un filmuleţ pe Youtube în care ne zice că abia aşteaptă Comic Con), pe Walter Bishop cel aiurit şi amuzant, pe genialul Kevin din Supernatural, pe Hodor cel adorabil şi totodată puternic şi pe nu îmi vine să cred nu îmi vine să cred  Michael de la Vsauce. Deşi recunosc că sunt super entuziasmată să îi întâlnesc pe toţi aceşti actori, alesul este Michael fiindcă ador canalul lui de Youtube şi sunt sigură că o discuţie cu el ar fi cât se poate de interesantă. Dacă nu îl ştiţi deja, el are un canal “educaţional” pe Youtube unde discută teme ştiinţifice astfel încât oricine să îl poată înţeleagă. Are o mulţime de videoclipuri de curiozităţi, unde pune întrebări ce pot părea absurde ( iniţial): Sunt cerealele supă? Dacă Pământul ar fi de fapt plat? Omul chiar se pricepe, se documentează, e informat, aduce mereu subiecte noi şi în principal, e foarte căutat. În plus, lucrează pentru Google. Călătoreşte şi descoperă o mulţime de chestiuni pe care le discută ulterior în clipurile sale. Am rămas fără cuvinte când am auzit că vine la Comic Con. După care l-am sunat repejor pe prietenul meu ( căci da, ne uităm împreună când apare un videoclip nou) şi l-am făcut şi pe el să rămână fără cuvinte. Timp de câteva minute. Atât de mult ne place Vsauce.

 

Untitled1

 

Veştile bune însă nu se opresc aici ( deşi pot spune că nu mă rugam pentru mai mult), HBO aduce din nou Tronul de fier în Bucureşti ca toată lumea să poată simţi că e câştigător al acestei urzeli.  Ce-i drept, e o imagine frumoasă atunci când şezi pe un astfel de tron.

De asemenea, avem ocazia de a lua autografe şi de a face poze cu actorii, de a participa la panels, de a juca în neştire boardgames şi de a participa la tot felul de jocuri. Cred că cele trei zile vor trece fără a fi simţite pentru că sunt atât de multe de făcut şi descoperit. Vor fi o mulţime de standuri, iar eu am menţionat doar o parte din participanţi!

P.S. pentru băieţi: Cred că ştiţi deja că vin nişte domnişoare costumate cam aşa:

Uhjfntitled

 

Nu insist pe tema asta, ştiţi deja cam cum stau lucrurile pe la Comic Con.

M-am lungit la vorbă, însă aşa se întâmplă când aştepţi cu nerăbdare un eveniment frumos care să te distreze timp de trei zile. Nu uitaţi, 8-10 mai la Romexpo. Acolo vă aşteaptă o lume nouă, vă garantez!

Vă las cu reacţia mea cât se poate de sinceră când am văzut ce invitaţi sunt la Comic Con:

aUntitled