All hail the new Queen #Urzealabloggerilor

The more we give these Tyrells, the more they demand of us.

Cersei Lannister

final2

 

 

Sursă: Arhivă proprie

Faptul că am devenit regină nu este acelaşi lucru cu a câştiga. Lupta abia a început în momentul în care am obţinut puterea, iar eu nu mă voi opri din nimic pentru a înlătura răul din regat şi a-mi aduce oamenii aproape. O regină trebuie să fie iubită pentru a nu cădea la prima suflare de vânt. Eu nu o voi face, ştiu prea bine ce am de făcut şi în plus, prin sângele meu curge înţelepciunea casei Tyrell. Nu voi dezamăgi pe nimeni din casa mea făcând greşeli.

Privesc către viitor şi nu-mi pare a arăta bine. Cercei se încăpăţânează să îmi stea în cale, însă pericolele nu vin doar din interior. Vremurile sunt zbuciumate, tensionate şi ştiu prea bine că winter is coming. În momentul în care bula se sparge, vreau să fiu la adăpost, vreau să fiu protejată şi cu toţi aşii în mânecă. Nu am muncit degeaba până acum, sunt parte a casei Tyrell şi tronul mi se cuvine pentru o lungă perioadă de timp, nu vreau să îl pierd într-o singură clipă.

c0315ce15267a2c998a859ced29eee07

Sursă: Pinterest

Dacă mi-e dor de Highgarden? Sigur că da, acolo nu existau atât de multe intrigi şi pericole la tot pasul. Mă puteam plimba prin ţinuturile verzi, puteam râde către soare. Nu aveam niciun scut activat şi nu mă temeam să fiu fericită. Aici…trebuie să fiu mereu pregătită să mă lupt, chiar dacă o fac prin simple vorbe. Veninul are impact sub orice formă ar veni.

Sunt calculată. Îmi cunosc traseul mişcărilor şi încerc să nu las pe nimeni să îl afecteze. Planurile mele trebuie duse la capăt, în numele casei din care fac parte. Noi merităm să fim aici, nu suntem nici atât de plictisitor de buni ca cei din familia Stark, nici la fel de vicleni şi cruzi ca cei din casa Lannister. Este necesar să fiu aici, este necesar să fiu regină. Cuvintele mele vor îndruma regatul către calea cea bună, sunt sigură de asta. Pot domni mai bine decât oricine altcineva. Sunt bună, într-un fel.

images

Sursă: rebloggy.com

My husband is my king and my king is my husband. E deviza sub care înaintez astăzi şi aşa va rămâne în continuare. O regină are nevoie de regele ei, iar el îmi va fi alături de acum încolo. Puterile lui Cersei scad pe zi ce trece, despre puterea mea nici nu mai este cazul să vorbesc. Mă transform încetul cu încetul într-un trandafir incredibil de frumos, dar cu spini ce ar înspăimânta pe orice vrea să mă alunge de pe locul meu. În această urzeală, sunt singura care are toate şansele să câştige. Am totul şi voi folosi totul pentru a-mi atinge scopurile.

 

tumblr_m5iuea0wmk1rtwhw9o1_500

Sursă: http://fuckyeahmargaerytyrell.tumblr.com

Cu acest articol particip la Urzeala bloggerilor, campanie organizată de Blogalinitiative şi HBO. Mai există vreo îndoială că Margaery câştigă?