Corespondenţă din #Urzealabloggerilor

tumblr_mliv0aitnO1rmn8x1o4_250

Sursă: http://rebloggy.com

Draga mea soră,

Mă bucur enorm că încă eşti bine. Vremea a trecut peste tine şi nu a lăsat aproape nicio urmă, nici nu se observă că ai îmbătrânit! Eşti puternică, înţeleaptă şi sunt sigură că fiica ta te aşteaptă cu nerăbdare. Când un fiu a ajuns la zei şi altul în braţele mele, ea e unica ta speranţă aşadar nu există un loc mai bun pentru tine decât alături de ea. Mai ales când nu poţi fi sigură că cei care o acompaniază sunt aceeaşi cu cei care îi vor binele. Sunt sigură că nu va păţi nimic, nimeni nu te urăşte acolo! De fapt, nici nu ştiu cine te-ar putea urî când tu eşti atât de bună şi generoasă! Îmi amintesc cu drag cât de bine m-ai primit la curte şi cât de bucuroasă erai că îţi voi fi noră. Zâmbetul tău cald mă însoţea peste tot şi te asigurai mereu că nu păţesc nimic.

P.S. Fiul tău este bine, mă asigur de asta în fiecare noapte.

image1

Sursă: https://tyrionlannister.net/

And to all the other Lannisters out there, 

The Tyrells send their regards.

Margaery

Către Casa Stark

Dear John Snow,

Because you know nothing I hereby inform you that I am the Queen now.

Love,

Margaery

yknjsthumbnailSursă: knowyourmeme.com

Dragă prietenă,

Sunt sigură că bunătatea ta te-ar fi împiedicat să ai ceva de-a face cu uciderea lui Joffrey, însă nu înţeleg de ce ai fugit. Ne înţelegeam atât de bine, erai cea mai bună prietenă a mea. Trebuie să îţi mărturisesc că am trecut cu greu peste moartea lui, însă acum m-am căsătorit cu Tommen şi sunt regină, Cred că ţi-a fost greu să renunţi la aceste minunăţii, dar e mai bine pentru tine. Nu ai fi rezistat şi ţi-ar fi fost mult prea greu. Eşti o fiinţă prea bună şi uşor naivă ca să fii regină. În condiţiile actuale ale casei tale, cred că locul doi e chiar un ideal. În inima mea însă vei avea oricum un loc important.

tumblr_nlqgzuWqBi1qhpm6ho1_r1_500Sursă: www.tumblr.com

Dragă Mamă a dragonilor, 

Am auzit că cei trei copii ai tăi au devenit cam neascultători, te înţeleg perfect, dragonii tăi sunt precum bărbaţii ce mă adoră, uneori mai trebuie să îi ţii legaţi. Nu toţi ies aşa cum ar trebui, însă ne descurcăm cu ce avem. Din câte am înţeles, ţi-ai ales un petic de pământ peste care să domneşti, este în regulă, ţi-am aprobat cererea. Plata se face în contul de la Banca de fier, ca de obicei. Îţi doresc să îl conduci măcar puţin mai bine decât tatăl tău, the Mad King.

Margaery-vaguely-unsettled-during-reception

Sursă: www.popsugar.com

Articol participant în campania Urzeala Bloggerilor. Atenţie, corespondenţă privată, poate fi deschisă doar de Blogalinitiative şi HBO.