Review: Paleta farduri de ochi Essential Mattes 2 de la Makeup Revolution

DSCN7120

Astazi am un review pentru un produs foarte interesant: paleta farduri de ochi Makeup Revolution Essential Mattes 2. De foarte mult timp cautam o paleta cu o varietate de culori, preferabil mate. Va puteti da seama ca atunci cand am gasit aceasta paleta cu nuante frumoase, mate, n-am stat pe ganduri sa o comand. In plus, vazusem multe clipuri pe Youtube despre Makeup Revolution care contineau pareri pozitive si laude la adresa calitatii acestor produse.

Cei de la Makeup Revolution au o multime de produse, unul mai interesant decat altul. Cred ca va este cunoscut faptul ca ei au trei palate  farduri de ochi (Iconic) ce imita paletele Naked, acestea fiind unele din cele mai cautate produse Makeup Revolution. M-au tentat si pe mine, insa prioritatea mea era paleta cu nuante mate.

Cred ca o paleta de acest gen este foarte utila in trusa unei fete si este absolut necesara pentru un machiaj reusit. Acum ceva timp, obisnuiam sa folosesc culori puternice ( albastru, verde, galben) pentru a realiza machiajul, insa m-am cumintit si am dezvoltat o pasiune pentru culori mai domolite.

Paleta este usor de transportat, fiind compacta si rezistenta. O puteti pune in geanta, o veti avea la indemana cand doriti sa refaceti machiajul.

12 DSCN7108

DSCN7112 7

Paleta Makeup Revolution Essential Mattes 2 contine 12 culori neutre, delicate, majoritar deschise. Folosind aceste culori se pot realiza diverse tipuri de machiaj, de zi cu zi sau chiar de seara. Eu am incercat deja cateva combinatii, insa mai am multe utilizari de incercat din aceasta paleta. Pana acum, mi-am creat preferate utilizand doua sau trei nuante.

Puteti vedea cum arata fardul atat pe mana, cat si in paleta. Nuantele 8,10 si 12 sunt cele mai inchise din cadrul paletei, pe 8 si 12 le folosesc cel mai des alaturi de nuante deschise. Nu stiu cat de bine se pot observa nuantele 1-4 pe mana pentru ca pielea mea este foarte deschisa si nu face contrast cu aceste culori. Culoarea 1 este un alb spre bej care are rolul de a ilumina, culoarea 2 tinde spre un galbui, iar culorile 3 si 4 au tente rozalii. Culoarea 5 tine tot de roz, culorile 6,7,8 si 11 tind spre maro , iar 10 este un negru nu foarte puternic. Combinatiile mele favorite sunt 7 cu 8 si 1 cu 12, mi se pare ca sunt cele care arata cel mai bine.

In ceea ce priveste textura, fardurile sunt mai degraba prafoase decat cremoase, insa se aplica usor si pot fi combinate frumos. Pigmentatia este foarte buna, am fost bucuroasa sa observ ca paleta este de o calitate ridicata chiar daca pretul este scazut. Rezistenta este din nou pe placul meu, aplicam fardul dimineata si seara arata aproape la fel, desi nu am folosit primer pentru a mari rezistenta. Este un punct important pentru mine caci nu am timp sa refac machiajul si nici dorinta sa ma ingrijorez cum arata.

Dupa aceasta experienta, sunt curioasa sa incerc si alte palate de farduri Makeup Revolution, fie Iconic 1,2 sau 3, fie I heart chocolate. Pe voi ce va tenteaza?

 

 

  • Ioana

    Vaai, dar ce nu tentează? Paletele Iconic în primul rând, apoi cele în formă de ciocolată, dintre care 2 sunt niște copii extrem de reușite ale unor alte palete cunoscute, paleta #selfie, I ♡ Makeup Slogan Palette Explicit Content, mai e paleta Big Love, care e copie după paleta The Return of Sexy + paletele de blush-uri care par superbe. Sunt atrăgătoare si blush-urile in forma de inima, copie după Too Faced <3

    • Al3xinho23

      buna:)))hai sa ne cunoastem.