Review: L’Oreal Professionnel Sampon pentru restabilirea densitatii parului

1

Buna tuturor!

Pot in sfarsit sa ma bucur de venirea primaverii  pentru ca vremea pare a fi mai stabila, iar soarele s-a decis sa vina cu forte proaspete pe cer. Primavara ajunge pe blog cu un review pentru samponul pentru restabilirea densitatii de la L’Oreal Professionnel (L´Oréal Professionnel Série Expert Density Advanced), un produs ce ar trebui sa regenereze firul de par si dupa cum spune numele, sa ii refaca densitatea.

Eu nu am mai folosit produse profesionale pentru ingrijirea parului, in general ma orientam spre sampoane obisnuite care se adresau problemelor mele, unele dintre ele chiar avand succes. Acest sampon impotriva caderii parului mi-a atras atentia si m-a facut tare curioasa, am citit review-uri pozitive din care am aflat ca produsul se descurca foarte bine. Caderea parului fiind o problema pentru mine, am zis sa incerc sa vad ce rezultate obtin eu si pentru ca inca nu eram sigura daca acest produs mi se potriveste am ales varianta mica de 250 ml. Evident, varianta mare este mai avantajoasa ca pret, insa achizitia aceasta a fost mai mult o incercare.

11079451_824689784270185_1136992941_n

Dupa cum v-am obisnuit, review-ul incepe cu detalii despre ambalaj, miros, consistenta si continua cu rezultatele obtinute dupa utilizate.

Produsul are un capacel, trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut mai mult sa fie cu pompita. De altfel, pe alte bloguri am vazut ca asa este, insa cred ca acolo este vorba de varianta mare. Daca stiti voi despre ce este vorba, imi puteti spune in sectiunea de comentarii. Samponul este obtinut prin apasare, cum inca nu am terminat produsul nu va pot spune daca exista dificultati de utilizare a ceea ce ramane la urma. Dupa cum arata, s-ar putea sa existe.

Produsul este mai degraba lichid, insa nu ti se scurge printre maini. Consistenta este ok din acest punct de vedere. Mirosul mi se pare a fi masculin, imi place foarte mult cum se simte. S-ar putea ca unor persoane sa li se para ca miroase medicinal.

Samponul pentru restabilirea densitatii promite sa impiedice caderea parului, sa regenereze firul de par deteriorat, sa hraneasca firul de par si sa ii ofere un aspect sanatos. Sa vedem insa cum s-a descurcat. In cazul meu, am putut observa regenerarea si aspectul sanatos al firului de par. Acesta pare a fi mai gros, mai rezistent si mai bogat. In ceea ce priveste caderea parului, eu nu cred in produse minune, ci in produse care diminueaza caderea astfel incat sa pierzi mai putine fire de par. Tinand cont de aceasta ipoteza, samponul de la L’Oreal Professionnel s-a descurcat multumitor in sensul ca am observat o diferenta legata de caderea parului intre inainte si dupa utilizare. Nu e un produs spectaculos, insa e unul care ajuta.

Dupa cum stiti, produsele profesionale se consuma mai greu, eu l-am folosit timp de 3-4 saptamani si am ajuns undeva deasupra numelui. Puteti vedea cat mai aveti din sampon daca il indreptati inspre o sursa de lumina.

Din produsele L’Oreal Professionnel existente, as mai incerca samponul destinat parului gras si apoi ma voi decide ce anume voi cumpara din nou.

Voi folositi produse profesionale pentru ingrijirea parului?

Ce parere aveti despre acest sampon impotriva caderii parului?